Gjøvaag AS har flere avanserte typer kamera for filming av alle typer rør; vannledninger, avløpsledninger, ventilasjonskanaler etc. Våre kamera kan inspisere rør fra 32mm og oppover til ca 1400mm.
Inspeksjon av mindre dimensjoner gjennomføres med kamera montert på stakefjær som skyves inn i ledning. Utstyrer er mobilt slik at vi kommer til på de fleste steder. I tillegg er våre kamera utstyrt med selvforsynende batteripakke som sikrer flere timers driftstid på steder hvor de ikke finnes strømuttak. Dette er den vanligste metoden å inspisere mindre avløpsledninger fra leiligheter - eneboliger etc.
For større anlegg 110mm-1400mm benyttes gjerne selvgående traktorsystemer.Ved hjelp av flere størrelser på traktor (kameravogn) og svingbart-dreibart kamerahode kan ledningenes tilstand lett bestemmes. I tillegg kan vi måle dimmensjoner innvendig, samt måle avstander (eks. forskyvning i skjøter) med innebygget laser i kamerahoder. Våre kamerasystemer har en rekkevidde på opptil 500m sammenhengende inspeksjon.
Gjøvaag AS legger stor vekt på grundig rapportering, og leverer WincCan rapport (WinCan 7.6 og 8.0), i tillegg til skrevne rapporer med anbefalte tiltak. I tillegg kan selvfølgelig levere dette på DVD med rapport, bilder og video fra inspeksjon. Se eksempel på rapport
Tilbake           Til bildegalleri